Persondata politik

Persondatapolitik, SØGLAS, Østervang 40D, 8654 Bryrup

Du kan tilgå vores WebShop på adressen www.glassmykker.dk – eller evt. via www.glasperler.dk – uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. SØGLAS v. Connie Sørensen connie@glasperler.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere andre tjenester til dig.

SØGLAS v. Connie Sørensen gemmer dine personlige oplysninger for at kunne håndtere dine ordrer i shoppen. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger vi til at sende dine købte varer til din adresse eller til en pakkeshop. Vi gemmer også dine ordrer, faktura og kreditnota, således vi let kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller returnering. Vi er desuden pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura og kreditnota i henhold til dansk bogføringslov i min. 5 år.

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via en krypteret forbindelse. Vi har krypteret forbindelse via vores hosting udbyder og vi anvender PayPal som betalingsmodul, og som også anvender krypteret forbindelse.

SØGLAS v. Connie Sørensen respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

SØGLAS v. Connie Sørensen indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
Betaler for dit køb
Sender os en forespørgsel og en evt. klage
Du giver os personoplysninger på anden måde.

SØGLAS v. Connie Sørensen indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som du som kunde efterspørger.

SØGLAS v. Connie Sørensen indsamler ikke personhedsfølsomme oplysninger fra tredjemand om kunderne.

SØGLAS v. Connie Sørensen opbevarer ikke informationer om betalingsmidler f.eks. betalings kortnumrene eller bankkontonumre eller lignende.

Samtykke til behandling af personoplysninger
Hvis du har givet os dit samtykke til behandling af personoplysninger i forbindelse med at afgive en ordre til SØGLAS v. Connie Sørensen, eller tilmelding til vores nyhedsbrev, eller et ”Nyhedsbrev ja tak” jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud m.m.” eller givet et ”ja” pr. telefon eller pr.mail, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Dette vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller opkald fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage såfremt du måtte ønske dette. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsmail eller ved at kontakte os på Connie@glasperler.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

SØGLAS
v. Connie Sørensen
Østervang 40D
8654 Bryrup
Danmark

Email: connie@glasperler.dk  –   Tlf.: +45 4050 6333 – SMS til: +45 9156 8654

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på ovenstående e-mail adresse eller telefon. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger.
Personoplysninger afgivet på til SØGLAS v. Connie Sørensen videregives kun til udvalgte samarbejdspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver SØGLAS v. Connie Sørensen ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på vore egne computere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Adgang til oplysninger
Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra SØGLAS v. Connie Sørensen. Såfremt du ønsker, at SØGLAS v. Connie Sørensen skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail eller anden direkte kommunikation, så kan du framelde dig via linket, der er nederst i alle nyhedsbreve fra SØGLAS v. Connie Sørensen. Du kan også kontakte SØGLAS v. Connie Sørensen via e-mail connie@glasperler.dk
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker det, så skal du skrive til os på adressen connie@glasperler.dk

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken.
SØGLAS v. Connie Sørensen forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen connie@glasperler.dk

Klagemulighed
Hvis du vil klage over SØGLAS´s v. Connie Sørensen behandling af dine persondata så kontakt os!
Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, www.datatilsynet.dk.