SØGLAS – WebShop

Glasperler med dyreaske fra dit kæledyr – personligt erindrings smykke – mindeperle som glassmykke – glasfade – armbånd – halskæder – wirewrap perler – nisser – istapper og nipsenåle.

 

Broche

Mit navn er Connie Sørensen og jeg fremstiller glasperler og glassmykker på eget værksted. Alle glasperler fremstilles af mig personligt, og er 100% håndlavede glasperler. Alle glasperlerne bliver efter fremstillingen afspændt på mit værksted i en afspændingsovn. Denne afspænding er yderst vigtig. Ved glasperle fremstillingen opstår der spændinger i glasset, og disse spændinger er lig med stress. Glasperlene vil på et senere tidspunkt springe, hvis de ikke afspændes.

Jeg har fremstillet glasperler og glassmykker i ca. 30 år og har derved opnået en meget stor erfaring i at håndtere det varme glas. Det flydende glas kan formes og dekoreres med mange forskellige mønstre. Det kunne være runde glasperler til et armbånd eller ørestikkere. Måske lidt større glasperler til et halssmykke. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Endelig er der også mulighed for at fremstille skulpturelle glasperler.

Erindringssmykker – glasperler med dyreaske


Erindrings glassmykker laver jeg naturligvis også, både som enkelt glasperler og som glassmykker. Her kan du sende mig lidt aske fra dit kremerede kæledyr, som du gerne vil bevare i din erindring. Det bliver sammen med glasset formet til en glasperle med dyreaske i. Den har ofte en bundfarve, som asken lægges på. Herover lægges et transparent lag af glas. På den måde kan du fremover tydelig se asken. Bundfarven kan være netop den farve, som du selv ønsker. Hvordan glasperlen skal udformes, finder vi ud af i et samarbejde. Det kan også være en eller flere glasperler til dit armbånd, eller en glasperle udformet som et hjerte. Mulighederne er mange. Og det er slet ikke så kostbart, som du måske tror. Du kan se priserne her på WebShoppen.

Du har også mulighed for at få andet materiale indbrændt i en glasperle så som sand fra en af dine oplevelses ture.

Knapper til dit tøj

Glasperlerne kan udformes på mange måder, udover enkelt glasperler og glassmykker kan de eksempelvis også kan bruges som knapper i din trøje, eller hvor du nu ønsker at bruge dem.

Fingerringe af glasperler

Glasperler som ringe er en anden mulighed. På en ring af metal med et gevindstykke på monteres en såkaldt ringtop. Det giver mulighed for at bruge den samme ring med forskellige ringtoppe. 
Hvis du ikke i vores sortimentet, her i WebShoppen, finder noget der er din smag, kan ringene naturligvis også fremstilles i de farver og mønstre, som du kunne tænke dig. Giv mig en mail, så finder vi helt sikkert en løsning til dig.

bryrup-nisser

Ved juletid laver jeg mine kendte ”Bryrup-Nisser”. De findes i 2 størrelser, og er i begge udgaver dekoreret med flotte micro detaljer.

istapper af glas

Jeg fremstiller også livagtige istapper til juletræet eller til en anden dekoration. Ligeledes fremstiller jeg også glasengle og blæste glaskugler.

Glasperler som implosioner 

En af mine specialiteter er ”implosioner”. Det kan groft sagt betegnes som en gammeldags brevpresse, fremstillet i et mindre format så det eksempelvis kan bruges som vedhæng til et halssmykke. Ved fremstilling af implosioner / kompressioner kan jeg gøre brug af mange teknikker. Ud over dutter og streger kan der også bruges prikke- og trykketeknik. Med forskellige trykkeredskaber kan der indgå cirkler, firkanter, kors, hjerter m.m. i disse specielle implosioner / kompressioner.

nipsenåle finder du her i mange udgaver

Er du til nipsenåle, så er det her på WebShoppen, du finder et stort udvalg. Det er lige fra de mere almindelige og til de meget specielle med f.eks. påfugle og dansepiger. Men se selv hvor mange forskellige nipsenåle, der er her i WebShoppen.

unikke glasperler

Da hver enkelt glasperle er håndlavet, er det naturligvis ikke helt 100% ens glasperler, der kommer fra min hånd. De er alle unika glasperler, med hver sit helt eget udtryk. Alle mine glassmykker vil ligeledes være unika glassmykker.

glasperle kurser

Hvis du selv skulle få lyst til at fremstille glasperler, er der også mulighed for det her ved SØGLAS. Jeg har eget undervisningslokale med plads til 10 kursister. Her kan du lære kunsten at lave disse fantastiske glasperler, som du senere kan montere til flotte glassmykker. Jeg underviser selv på de fleste af kurserne, men der kommer hvert år nogle af verdens bedste undervisere langvejs fra, Sydafrika, USA og Rusland m.v. Disse kurser er meget efterspurgte, så der er normalt også altid kursister fra udlandet, når disse specielle kurser afholdes.

Jeg har undervist i glasperlefremstilling i rigtig mange år, så har du lyst til selv at prøve kan du se mere på min hjemmeside: www.glasperler.dk

Viser 1–12 af 27 resultater